Linn Slettum Bjerke

Fagansvarlig, partner og rådgiver

Telefon: 918 33 693
linn@ostlyngbjerke.no

Linn jobber med å støtte og undervise ledere og medarbeidere i endringsprosesser og digitale transformasjoner. Hun er spesielt opptatt av etikk og tillit i arbeidslivet. Linn foredrar, holder kurs, underviser og utfordrer det eksisterende.

Personlige egenskaper

Linn er sulten på kunnskap og liker å utfordre det eksisterende. Hun søker hele tiden etter nye muligheter og er på jakt etter de gode løsningene. Linn er opptatt av å utvikle lederfaget og er spesielt opptatt av dimensjonene etikk og tillit. Hun rådgir og støtter ledere i søken etter de gode prosessene.

Erfaring

Linn er gründer i Østlyng&Bjerke og har jobbet som konsulent, foredragsholder og kursholder siden 2003. Hun jobber med utvikling av ledere og medarbeidere i organisasjoner og er spesialist på ledelse av endringsprosesser og digitale transformasjoner, samhandling og kommunikasjon. Linn har i tillegg gründet Playmakerne, en prosesslederutdannelse for endringsagenter – og to andre selskap. Hun jobber også som foreleser ved BI Executive og er en ettertraktet foredragsholder og kursholder for blant annet NTNU og Bouvet. 

Utdanning

Master i arbeids- og organisasjonspsykologi. Phd kandidat i ”Ledelse av digitale transformasjoner».

Referanser

Vi har bare gode ord å si om samarbeidet med Linn. Hun stiller alltid godt forberedt, har tung faglig kompetanse og en meget god formidlingsevne. Hun er inspirerende, har godt humør og en personlighet som treffer alle våre deltakere på kurs svært godt.

―Heidi Jakobsen Strømme, Bouvet kursavdeling

Linn kjenner organisasjonen vår svært godt. Dette i kombinasjon med hennes faglige tyngde, engasjement og at hun er nysgjerrig på vår organisasjon, er grunnen til at vi har brukt kompetansen til Linn i mange år. Linn er en svært god sparringspartner for oss, og samarbeidet med henne gjør at vi kan tilby gode, faglige og relevante tilbud til våre ledere og medarbeidere

―Marit Martinsen, HR avdelingen, NTNU

Linn har en åpen og vennlig tilnærming. Hun tar tak og bidrar med sin faglighet til at utbyttet blir sikret og at deltagerne blir fornøyde

―Kari Berget, Avdelingsdirektør HR og kommunikasjon, Domstoladministrasjonen

Vår erfaring med Linn er veldig positiv. Hun er ordentlig og godt forberedt, faglig sterk og tydelig. Vi får gode tilbakemeldinger på at hun treffer våre medarbeidere godt og at de blir inspirert av henne.

―Øyvind Husby, Leder HR og administrasjon, Enova SF