Vi dobler laget

Vi dobler laget!

Godt nytt år!

2017 har vært en fantastisk reise for oss sammen med våre oppdragsgivere.

Vi har lyktes på mange fronter og nå er vi utrolig stolte og glade av å kunne annonsere at vi har lyktes med å få med oss to nye konsulenter fra øverste hylle. Sammen med dem skal vi gi enda bedre støtte, utvikling og prosessarbeid.

Østlyng & Bjerke dobler teamet med to nye medarbeidere!
Kristin Grimstad inntar rollen som seniorrådgiver og daglig leder. Ida Brattbakk er vår nye rådgiver. 

kristin Grimstad

 

Kristin Grimstad har i over 20 år jobbet med utvikling av mennesker og virksomheter. Hun har vært HR-direktør i privat og offentlig sektor og drevet egen konsulentvirksomhet med leveranser av HR-tjenester og lederutvikling til næringslivet i Midt-Norge. Kristin har master i organisasjon og ledelse fra BI, med fagene anvendt organisasjons-psykologi, endringsledelse og arbeidsjus.

Ida Brattbakk

 

Ida Brattbakk har en master i rådgivningsvitenskap fra NTNU med fordypning i teamutvikling, og har lang erfaring med fasilitering av prosjektbaserte team. Ved siden av jobb er Ida engasjert i Ung Arena og holder på å etablere et nettverk for unge HR- og Organisasjonsmedarbeidere.

Østlyng & Bjerke

View posts by Østlyng & Bjerke
Vi jobber med ledere og virksomheter gjennom vår egen &-modell eller skreddersydde program innenfor lederstøtte, virksomhetsutvikling og medarbeider- og lederutvikling.
Scroll to top